Om mig


IMG_5720Lone Sveistrup – Certificeret Micropigmentist

Min karriere har været mangfoldig ! Jeg er oprindelig uddannet sygehjælper og var i næsten 25 år ansat I den offentlige sektor.

Sideløbende var jeg  filialbestyrer af et københavnsk model og statist Bureau (J.S.Booking) , hvor vi her fra Jylland styrede Jylland/Fyn. Jeg var i en periode også ansat freelance som mode og bolig redaktør på livstils magasinet (Carizma).

I 2003 blev jeg uddannet Sosu.Assistent, og siden 2004 har jeg været ansat som operations assistent på Dan Clinic, som er en klinik for skønheds kirurgi. Et arbejde jeg er utrolig glad for, og som I den grad har udviklet mig.

Jeg deltager ofte på kurser i både ind og udland for at dygtiggøre mig. Dette gælder både i mit virke som mikropigmentist men også som operations assistent –Jeg synes de to ting hænger rigtigt godt sammen og giver en helhed for mig.

Jeg er oprindelig uddannet Mikropigmentist fra Ecuri Cosmetics i Holland i 2013.

I 2015 valgte jeg at videruddanne og dygtiggøre  mig hos BIOTEK i Norge. Min undervisning modtaget jeg af den ansvarlige for BIOTEK i Skandinavien, Master træner Line Ekelund, der i øvrigt er en af verdens bedste PMU-artister, og som underviser worldwide.

i 2015 besøgte jeg den anerkendte amerikanske mastertræner Angela Gates i New York, hvor jeg fik undervisning i avanceret korrektions teknik og fjernelse af tatooveringer med saltvand.

I 2016 tog jeg basis uddannelse hos PhiBrows, Microblading teknink udarbejdet af den anerkendte Branko Babic.

I 2017 tog jeg igen til Norge for yderligere uddannelse i Microblading, dennegang undervist af en af verdens mest anerkendte, en guru på området, Milena Kacavenda fra Serbien.

I 2017 tog jeg også uddannelse og blev certificeret i at udføre Fibroblast behandling.
2018- nu har jeg været på mange kurser. Jeg har taget kurser i og er blevet uddannet til at udføre mesoterapi, både i Holland og herhjemme. Jeg har vidreudviklet mine teknikker inden for PMU ved kurser både i Norge og herhjemme.

I 2021 besluttede jeg at skifte brand. Jeg arbejder nu udelukkende med CLINITAs maskine, nåle og pigmenter. Det er utroligt vigtigt for mig, at vide at jeg arbejder med den bedste maskine, de bedste nåle og de mest sikre og gennemtestede pigmenter… Kun det bedste er godt nok til mine kunder.

Mit arbejde er mit håndværk – Min store passion og perfektionisme er din garanti for et altid perfekt resultat. 

Jeg glæder mig til at vejlede dig om præcis den behandling, som vil fremhæve din personlighed, rette op på eventuelle skævheder, udfylde, hvor der måtte mangle, eller ganske enkelt bare forskønne så du bliver den smukkeste udgave af dig .

Mulighederne er uendelige.

Jeg vil hellere sige nej til en opgave end at lave noget, jeg fagligt ikke kan stå inde for.