Scalp Pigmentering


TYNDHÅRET ELLER “BAR PLET”…?


HVAD ER HOVEDBUNDSPIGMENTERING?0

Formålet med denne type behandling er at hjælpe de, der enten har pletter, hvor der mangler hår, eller områder/pletter med få, tynde hårstrå, og hvor hovedbunden blottes.

Behandlingen foregår ved, at jeg med en maskindrevet nål prikker pigment ned i hårsækkene. Ved at lave prikker, der rammer hårsækkene, dannes en visuel effekt, som ser ud som små, korte, naturlige hår, hvilket giver en dækkende effekt af hovedbunden.

HVORFOR VÆLGE HOVEDBUNDSPIGMENTERING?

Denne behandling giver et super fint resultat til dig, som er ked af, at et større eller mindre område af hovedbunden er blottet. Behandlingen kan benyttes som et billigere alternativ til hårtransplantation. Eller hvis du har ar I hovedbunden der forhindre dit hår I at gro, kan du bruge hovedbundspigmentering til at dække dette. Forstærk livskvaliteten.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DER TIL?

Det er individuelt, hvor stort område der skal behandles.

Jeg påregner 4-6 behandlinger med hovedbundspigmentering.

Jeg kan højst behandle 1 time, da det er levende væv, jeg arbejder i. Efter 30-60 minutter bliver huden stresset og kan begynde at bløde lidt, hvilket resulterer i, at blodet skubber pigmenten ud.

VIGTIGT AT VIDE FØR/EFTER BEHANDLING:

Der må ikke indtages alkohol minimum 24 timer inden behandling. Dette kan påvirke helingsporcessen og give blødninger. Desuden bliver huden mere sensitiv, og behandlingen kan da blive smertefuld.

Da der vil opstå et mindre sår i det behandlede område, vil der komme skorpedannelse. Det kan derfor klø, og du må selvfølgelig ikke klø, eller pille i såret. Du må ikke vaske eller rede håret i 2 dage efter behandlingen. Undgå solbadning i 14 dage efter behandlingen. Genbehandling efter 3-4 uger.

75KAN ALLE BEHANDLES?

Jeg kan ikke behandle gravide, og jeg skal bruge lægelig accept for at behandle diabetikere, folk med immunsygdomme, kroniske hudsygdomme, hjerte-/karsygdomme samt brugere af blodfortyndende medicin.

HVILKE PRODUKTER ARBEJDER JEG MED?

Jeg anvender kun godkendte produkter, der selvfølgelig alle er allergivenlige. Jeg er uddannet og certificeret til hovedbundspigmentering hos Ecuri Cosmetics i Holland, som har strenge krav til deres uddannelser, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden at have gennemgået en anerkendt uddannelse.