Permanent Makeup


biotekHVAD ER PERMANENT MAKEUP?

Permanent Makeup er en naturligt udseende makeup, hvor man ved hjælp af en meget tynd nål pigmenterer i det øverste lag af huden, altså lige under det øverste hudlag.

Det er helt almindeligt at få pigmenteret eksempelvis eyeliner og øjenbryn og læber. Permanent Makeup adskiller sig fra tatoveringsmetoden, (der ser ud, som om det er malet på, og som aldrig forsvinder). Permanent Makeup aftager gradvist og forsvinder helt i løbet af 2-5 år.

HVORFOR VÆLGE PERMANENT MAKEUP – OG HVEM FÅR DET LAVET?

Permanent Makeup er for alle over 18 år. Den perfekte løsning, hvis du f.eks. føler, at du fra naturens hånd mangler brynshår, at brynene har en ujævn og trist form – eller du måske gerne vil have en fin, diskret og naturlig eyeliner uden at du behøver at lægge makeup hver dag.

Permanent Makeup kan også komme dig til hjælp, hvis læbernes kontur er tæt på at være usynlig.

Nogle kan efter sygdom føle, at de har behov for at få fremhævet de vigtigste ansigtstræk.

Behandlingerne henvender sig også til kvinder, der er sensitive og allergiske, og som f.eks. ikke tåler almindelig makeup.

Hvis synet og motorikken svigter.

Permanent Makeup er det sikre valg og en behandling, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Permanent Makeup laves så naturligt, at omgivelserne ofte kun bemærker, at man ser friskere ud, når man har fået behandling.

Ved at vælge Permanent Makeup slipper du for at tænke på, om makeup’en holder i regnvejr, i træningslokalet, på løbeturen, på ferien i poolen, ved tårer osv.


HVORFOR VÆLGE MIG SOM BEHANDLER?0 (2)

Fordi jeg er uddannet og godkendt til at lave behandlingerne, og fordi jeg altid er nysgerrig efter at lære de nyeste teknikker og løbende tager på kursus i ind- og udland for efteruddannelse. Jeg anvender naturligvis udelukkende EU-godkendte farver, som kan anvendes på selv den mest sarte og allergiske hud. Pigmenterne indeholder hverken parfume, krom, nikkel eller tilsætningsstoffer.

GØR DET ONDT?

NEJ ….! Jeg bruger bedøvelse, når jeg behandler, så det bliver et afslappende forløb for dig som kunde.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN:

Du må forvente 2-3 behandlinger, afhængig af hvilken type behandling du skal have. Jeg arbejder med din hud, som er levende væv, og jeg kan ikke på forhånd vide, hvordan din hud “modtager” behandlingen.

Ved første behandling får du professionel vejledning, hvor vi finder ud af farven/farverne, og formen på brynene eller eyelineren. Med basis i min erfaring vejleder jeg i valg af den form og farve, som giver dig det mest naturlige resultat.

Du vil altid få en personlig vejledning. Skal du have lavet bryn, skal de være harmoniske ifht. dit ansigt. “Dine bryn er søstre, ikke tvillinger”

Jeg arbejder med flere forskellige teknikker, som garanterer dig et naturligt og levende look. Asymmetriske bryn tilrettes, så du får et friskt og yngre look.

Nogle oplever følelsen af et “ansigtsløft”, da hængende bryn kan løftes. (Bryn kommer til at “hænge” med alderen).

Ved 1. behandling (varighed ca. 2 timer) laver jeg kun 40-50 % af det færdige resultat, da både eyeliner, øjenbryn og læber er en proces.

Efter 2. behandling (varighed ca. 1-1,5 time) færdigbehandles det valgte område som oftest, og nogle gange er en 3. behandling (varighed ca. 1 time) nødvendig, hvor der kun laves bittesmå korrigeringer.

NB! JEG BEHANDLER IKKE GRAVIDE, DIABETIKERE ELLER PERSONER, DER LIDER AF KRONISKE HUDSYGDOMME OG HJERTE-/KARSYGDOMME.

 

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ INDEN/EFTER BEHANDLING?

Du skal komme uden makeup, både ved læber, eyeliner eller øjenbryn. Hvis du bruger kontaktlinser, skal du tage dem ud og bruge dine briller i de efterfølgende 48 timer.

Lige efter behandlingen vil pigmenteringen være mørkere end det endelige resultat. Vær forsigtig/omhyggelig med det behandlede område under helingsprocessen.

DE FØRSTE 48 TIMER EFTER EN BEHANDLING SKAL DU:

  • holde det behandlede område tørt
  •  helt undgå brug af makeup
  • undgå at pille i sårene. (Det er langtfra alle, som får sår)
  • holde dig væk fra svømmehal og sauna – udsæt ikke huden for UV-lys (sol og solarium)

Du får en Aftercare vejledning med salve med hjem. Anvend salven på det behandlede område.